namještaj
po mjeri

unutarnje uređenje
prostora

savjetovanje
planiranje
dizajn

Josip Roščić

voditelj dizajna
tel. +385 (0)99 337 78 42

Marko Roščić

član uprave
tel. +385 (0)99 669 57 36

Stoljetni hrast d.o.o.

Grabovac centar 184
HR-21271 Grabovac

PROIZVODI

Drvo kao prirodni materijal dobiven iz živućega stabla podložan je oblikovanju u bezbroj jedinstvenih proizvoda.

I zaista, svaki proizvod naše tvrtke Stoljetni hrast d.o.o. jedinstven je po svojoj formi i obilježju drveta od kojega je proizveden, bilo da je domaći slavonski hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, jela, itd., ili po narudžbi uvozno strano drvo.
Postupak proizvodnje namještaja od masivnog drva estetski i tehnički zahtjevan je posao. Započinjemo ga izborom kvalitetnoga drva, što znači da biramo samo stabla koja su rasla ravno i pravilno i koja su preduvjet za kvalitetu i odliku budućega proizvoda. Takvo se drvo/deblo nakon piljenja u pilani skladišti više godina da se suši u prirodnim uvjetima. Dakle, u izradi naručenih proizvoda koristimo se isključivo višegodišnjim sušenim drvom istoga debla, što naš proizvod čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Riječ je o isključivo masivnom drvu, a ne o lijepljenim drvenim pločama, koje inače otpuštaju štetne kemijske tvari (npr. formaldehid) u vaš životni prostor.
U obradi drva za željeni proizvod koristimo se suvremenom njemačkom tehnologijom, a naši djelatnici imaju dugogodišnje radno iskustvo u struci u Švicarskoj.

Nakon izrade, površine našega namještaja i drugih proizvoda od drva zaštićujemo prirodnim uljima i voskom za drvo. Tako obrađena površina laka je za održavanje i nije štetna za ljudsko zdravlje, a istodobno čuva prirodnu strukturu i ljepotu drva. Rezultat je sklad prirode drva i suvremene tehnologije obrade drva u proizvodu najviše kvalitete, funkcionalnosti i dugovječnosti.

Mi vjerujemo u kvalitetu naših proizvoda, što potvrđujemo 10-godišnjim jamstvom.

Josip Roščić

voditelj dizajna
tel. +385 (0)99 337 78 42

Marko Roščić

član uprave
tel. +385 (0)99 669 57 36

Stoljetni hrast d.o.o.

Grabovac centar 184
HR-21271 Grabovac
www.stoljetnihrast.hr

Copyright © 2018 – 2022 Stoljetni hrast d.o.o. Sva prava pridržana.